Transport international

Transport international

Transporturile internationale sunt transporturile care traverseaza cel putin o frontiera de stat, iar punctele de expediere si de destinatie ale marfurilor se afla in tari diferite. Ca si in cazul transporturilor interne, …

Aflati mai multe

Grupaje de marfa

Grupaje de marfa

Pentru clientii care au de transportat volume mai mici de marfa (colete, cutii, paleti, europaleti, boxpaleti) ce nu necesita incarcarea completa a unui camion, putem oferi solutia cea mai eficienta in acest caz, aceasta fiind grupajul de marfa. …

Aflati mai multe

Transport colete

Transport colete

Transportul marfurilor de mici dimensiuni si greutate relativ mica (cutii, colete) a luat o foarte mare amploare in tara noastra atat in cazul expeditiilor interne cat si in cazul expeditiilor internationale. Societatea noastra va poate pune …

Aflati mai multe

Transport Exclusiv

Transport Exclusiv

Transportul exclusiv reprezinta acel transpot care se efectueaza pentru un singur client, fie ca marfa acestuia ocupa total sau partial camionul. Daca marfa dumneavoastra trebuie sa ajunga cat mai urgent la destinatie, …

Aflati mai multe

Transportul rutier de marfuri reprezinta orice operatiune de transport care se realizeaza cu vehicule rutiere pentru deplasarea marfurilor.Ca particularitate a acestor mijloace de transport utilizate la deplasarea marfurilor, se remarca faptul ca dispun de o mare mobilitate, putand fi întrebuintate, în functie de vreme, pe orice fel de drum. Transportul auto ofera posibilitatea incarcarii marfii direct de la punctul de expediere si descarcarea ei direct la punctul de destinatie, fara a fi necesare transbordari si manipulari suplimentare, precum in cazul altor tipuri de transporturi.

Mijloacele de transport auto se deplaseaza cu viteze mari ca urmare a vitezei comerciale mari si a simplitatii operatiunilor tehnologice de incarcare si descarcare. Ele se pot pregati rapid si usor în vederea efectuarii transportului, necesitand cheltuieli reduse în acest scop.

Transport marfa intern

 

O ramura a transporturilor rutiere de marfuri o reprezinta serviciile de transport marfa intern, pe care societatea noastra vi le poate oferi, oriunde pe teritoriul Romaniei, intre localitati sau in interiorul acestora. Fie ca aveti de transportat volume mici de marfa sau transpor complet (FTL) puteti apela cu incredere. Noi va vom oferi solutia de transport potrivita.

Transport international

 

Transporturile internationale sunt acele tipuri  de transporturi care traverseaza cel putin o frontiera de stat, iar punctele de expediere si de destinatie al marfurilor fiind in tari diferite. Ca si in cazul transporturilor interne, putem asigura solutii complete de transporturi rutiere internationale pentru colete, transporturi internationale de marfuri in regim grupaj sau camion complet (full truck load).

Grupaje de marfa

 

Pentru clientii care au de transportat volume mai mici de marfa (colete, cutii, paleti, europaleti) ce nu necesita incarcarea completa a unui camion, putem oferi solutia cea mai eficienta in acest caz, aceasta fiind grupajul de marfa. Marfa dumneavoastra va fi incarcata pe camion impreuna cu marfurile altor clienti cu costuri cat mai reduse.

Transport colete

 

Transportul marfurilor de mici dimensiuni si greutate relativ mica (cutii, colete) a luat o foarte mare amploare in tara noastra atat in cazul expeditiilor interne cat si in cazul expeditiilor internationale. Societatea noastra va poate pune la dispozitie van-uri tip “Sprinter”  pana in 3,5 tone, camionete de  pana la 7,5 tone pentru transportul de colete.

Transport exclusiv

 

Transportul exclusiv reprezinta acel transpot care se efectueaza pentru un singur client, fie ca marfa acestuia ocupa total sau partial camionul. Daca marfa dumneavoastra trebuie sa ajunga cat mai urgent la destinatie, transportul exclusiv este varianta cea mai utilizata pentru clientii nostri.

 Pentru a alege solutia de transport ideala, nu ezitati sa ne contactati !