Asiguram transportul marfurilor frigorifice cu mijloace de transport tip dube inchise, prevazute cu instalatii ce pot garanta un regim de temperatura dirijata (isoterme, refrigerente, frigorifice, calorifice). Daca aveti de transportat produse alimentare (carne, peste, mezeluri), produse farmaceutice, plante ornamentale va punem la dispozitie mijlocul de transport specializat. Camioanele pot fi de la van-uri cu capacitate de incarcare de 1,5 tone pana la camion complet cu sarcina utila de 23 tone.

Propunem servicii de top in transport frigorific (transport de marfuri frigorifice), atat in Romania cat si in Europa. Acordam o atentie deosebita clientilor nostri, asigurandu-ne, astfel, ca fiecare transport de marfuri se desfasoara in cele mai bune conditii.

Succesul nostru se datoreaza calitatii si profesionalismului de care dam dovada cu ocazia fiecarui transport frigorific pe care il realizam, atat in Romania, cat si in Europa.

Camioanele noastre sunt echipate corespunzator pentru un transport de marfuri frigorifice in deplina siguranta. Cu noi aveti certitudinea ca marfa dumneavoastra va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii.